Parduotuvė pagal Kategorijas

52x24cm Augalų Šildymo Kilimėlis 110v/220v Gėlių Daigų Elektros Antklodė Vandeniui Šiltas, Patvarus Hydroponic Šildymo kilimėlis

Nauja

€8.90

Šildymas Šiltas Trinkelėmis Sodinukai Šilumos Kilimėlis Augalų 110V/220V Daigumas Klonas Pradedant Sodinamoji Šildymo Kilimėlis 52X52cm

Funkcijos: 1、Patikimų rezultatų: Profesionalūs šilumos motina teigia, temperatūra saldus vietoje apie 10℉-20℉ virš aplinkos oro temperatūrai, - puikiai tinka sėklos pradeda!

2、Pastatytas paskutinis: Elastinga, lanksti ir itin patvarus, peržengia griežtas LAIKOMASI standartų, spirituoto ryšį tarp motina ir maitinimo laido, atsparumas vandeniui, kuris leidžia saugiai plovimas ir 1-erių metų garantija.

3、Stabilias ir vienodas šilumos: Stiprinti Lydinio kaitinimo viela ir papildomą sluoksnį izoliacinės PET plėvelės užtikrinti, šis patvarus motina niekada scorches savo šaknis ir gamina daug atgaivinti rasos, kai naudojamas kartu su drėgmės kupolas.

4、Geriausią taupymo rinkoje: Kilimėlis yra puikus standartinių 1020 padėklai ir šiek tiek didesnis nei panašūs kilimėliai rinkoje; jis taip pat veikia tik 18 W, siekiant padėti jums sutaupyti elektros energijos.

5、Patogus laikymas: Pristatyti aukštos kokybės, daugkartinio naudojimo saugojimo krepšys, mat lygina iš kai šildymo aukštyn ir taip pat gali būti sujungti atgal į viršų patogiai laikyti.

D escription: Ugdyti savo sėjinukus, užtikrinant, kad jie turi šiltą plotas šaknų augimą ir daigumas.Tai yra puikus hydroponic šildymo kilimėlis gėlių daigų.Pagamintas iš PVC medžiagos, jis yra atsparus vandeniui, šilta ir patvari.

Informacija:

Mažas: apie 24*52CM/9.45*20.47 TAM, 18W

(Bendras svoris: apie 0.3 KG)

Laikmena: apie 52*52CM/20.47*20.47 TAM, 45W

(Bendras svoris: apie 0,5 KG)

Didelis dydis: apie 121*52CM/47.64*20.47, IR 105W

(Bendras svoris: apie 0.98 KG)

Medžiaga: PVC

Temperatūros diapazonas:

Įprastos aplinkos bandymo temperatūra yra apie 25-30 laipsnių, ji bus 10-20 laipsniais aukštesnė nei aplinkos temperatūra.

Jis tinka augalų šildymo ir teikti šiluma; ji gali skatinti augalų augimą ir daigumas, gerinti išgyvenamumas!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pardavėjo naujienas pirmą kartą, mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Žymos: mielas gėlių vazonas, sodo starteris, šilumos kilimėlis augalų, kėdė šildymo kilimėlis, liz gėlių antklodė, pvc vamzdžiai hydroponics, šilumos kilimėlis, tiguan šilumos kilimėlis, puošnios šildymo kilimėlis, šilumos padas.

2 funkcija už Namo ,Sodo ,Biuro ,Lauko, ir t.t.
Modelio Numeris Daigų Šilumos Kilimėliai
Medžiaga PVC
Tinka Darželio Puodai
Funkcija 8 Hydroponic Šildymo Kilimėlis
Yra Protingas Prietaisas No
Drop laivyba Parama
Funkcija 1 Elektros Antklodė
Funkcija 5 Augalų Šildymas Šiltas Padas
Funkcija 6 Augalų Šildymo Kilimėlis
Kištukas ES/JAV PLUG
Apdailos Nedengti
Galia 18w,45w,105w
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Šildymo Kilimėliai
4 funkcija Daigų Šildymo Kilimėlis
Funkcija 7 Daigų Elektros Antklodė

Parašyti atsiliepimą

52x24cm Augalų Šildymo Kilimėlis 110v/220v Gėlių Daigų Elektros Antklodė Vandeniui Šiltas, Patvarus Hydroponic Šildymo kilimėlis

52x24cm Augalų Šildymo Kilimėlis 110v/220v Gėlių Daigų Elektros Antklodė Vandeniui Šiltas, Patvarus Hydroponic Šildymo kilimėlis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti