Parduotuvė pagal Kategorijas

LMDZ 2vnt Dvigubai Skylę Odos Virvę Nėrinių Adatos "PASIDARYK pats" Odos Siuvimo Amato Įrankių Odinis komplektas, Įrankiai Rankiniai Siuvimo Adatos

Nauja

€2.49

Savybės

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, patvaresni.Jie turi nėriniai saugiai ir padaryti jungiamąją akimirksniu.Šios adatos yra jungiamąją visus savo projektus.Puikus jungiamąją iki fotografavimo krepšiai, quivers, aplankai, mokasinai, ir kt.

Specifikacijos

Medžiaga: Plienas Matmenys:56*2mm (Vidut.) Pakuotė: Dvigubos Adatos Skylę

Pranešimas

1. Patvirtinti informaciją, iki mokėjimo, prašome patvirtinti, kad informacija, kruopščiai ir mokėti po to, kai informacija yra teisinga. 2. Dėl skirtingo spalvą, kontrastą ir ryškumą, ekranas prietaisų, tokių kaip kompiuteriai ir mobilieji telefonai, neišvengiamai bus skirtumų tarp paveikslėlių ir matome ir realius objektus. 3. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis.

Žymos: siūti šabloną, lošti oda, odinis rankų darbo pouffe, porta siuvimo pin, fringe oda mašina, didelis yla, trumpas vertus, siuvimo adatos, priedų siūti, amatų odos priemonė, pensų siuvimo modelius.

Pavadinimas Odos Siuvimo Adatos
Modelio Numeris M000154N
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Odinis komplektas
Prekės Pavadinimas LMDZ
Rinkinys Tipas No
Naudoti Odos Siuvimo Amato Įrankis
Medžiaga PLIENO
Tipas Didmeninės No

Parašyti atsiliepimą

LMDZ 2vnt Dvigubai Skylę Odos Virvę Nėrinių Adatos

LMDZ 2vnt Dvigubai Skylę Odos Virvę Nėrinių Adatos "PASIDARYK pats" Odos Siuvimo Amato Įrankių Odinis komplektas, Įrankiai Rankiniai Siuvimo Adatos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti