Parduotuvė pagal Kategorijas

75 gpd RO Membrana ULP1812-75 Atvirkštinio Osmoso Membrana Vandens Filtras

Nauja

€10.56

Vontron 75 gpd RO Membrana ULP1812-75 Vandens Filtras

Vontron ULP1812-75 gyvenamųjų RO membranos elementas yra skirtas plonu sluoksniu composite teikti aukštos kokybės vandens filtravimo iš įvairių vandens šaltinis.Kiekvienas membrana yra supakuotas 100% sausas atgal pratęstas galiojimo laikas ir yra pastatytas standartinių matmenų taip, kad ji atitiktų bendrosios membranos korpusams.Vontron ULP1812-75 membrana gali dirbti esant žemam slėgiui, su 75 gpd, skverbiasi srautas ir yra testuotas ir sertifikuotas pagal NSF/ANSI standard 58.

Savybės

1. Naujoviškas plonas sluoksnis composite membrana konstrukcija 2. Suteikia aukštos atmetimo stabilumo net ir su aukšta TDS 3. Mažiau susidūrimo, Mažesnis dažnis valymo ir nuosekliau 4. 100% sausas membrana maksimaliai tinkamumo laikas 5. Mažiau vartoti cheminių ir ilgesnį tarnavimo 6. Standartinių matmenų, kad tiktų plačiai paplitęs korpusai 7. Tinkamos NSF 58 sertifikuota

Specifikacija

Operacija Reitingai

1. Maksimalus Darbinis Slėgis: 300psi (2.07 Mpa) 2. Didžiausia Pašarų vandens Temperatūra: 45C

Prašymas

Išvalyti skirtingas savybes savivaldybės ate, Geriamojo vandens restoranų Geriamojo vandens pardavimo automatai Akvariumo vandens valymo Suminkštintas vanduo namai, viešbučiai, komercinės skalbyklos bei automobilių plovyklos Po gydymo dejonizuoto vandens, Gryno vandens, vaistų, laboratorijų ir elektronikos Hemodializė Alyvos/nuotekų atskyrimo

NSF/ANSI 42&58 Sertifikuota ir WQA Patvirtinu

Pakavimas ir Pristatymas

1 vnt x ULP1812-75 RO Membrana.Pakavimas ir pristatymas pagal tarptautinį standartinį paketą.Pastaba: nepamirškite patikrinti, Jei yra kuponą gali būti naudojamas, kai jūs proceso tvarka.

Nepamirškite pasirinkti šarminio vandens filtrai jūsų išgrynintas ro vandens.ir laivas kartu išsaugoti.

Žymos: filtras ro, gpd laimėti, padengti gpd xd, atvirkštinio osmoso vandens sistemos siurblys, gpd, gpd laimėti max, lp ro membrana, umpc, ro, aukšto slėgio jungiklis vandens.

Tipas Vandens Filtras Dalys
Vidutinis Atmetimo 97.5%
Membraninio Filtravimo Medžiagos Srautas 75 litrų per dieną
Prekės Pavadinimas coronwater
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikuota NSF 58
Modelio Numeris ULP1812-75

Parašyti atsiliepimą

75 gpd RO Membrana ULP1812-75 Atvirkštinio Osmoso Membrana Vandens Filtras

75 gpd RO Membrana ULP1812-75 Atvirkštinio Osmoso Membrana Vandens Filtras

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti