Parduotuvė pagal Kategorijas

ANENG Mini Elektriniai Pjūklai 4inch 21V Nešiojamas Delninis Belaidžius Genėjimo Žirklės Pjūklą už Medžio Šakos, Medienos Pjovimo Įrankiai

Nauja

€6.15

Daugiau Produktų:

ANENG Mini Pjūklą 4inch 21V Nešiojamas Delninis Bevieliuose Elektros Genėjimo Žirklės Pjūklą už Medžio Šakos, Medienos Pjovimo

Informacija:

Didelio efektyvumo Pjovimo: grandininių pjūklų yra pagaminti iš didelio kietumo mangano plieno medžiagos, kuri buvo giliai aušinimas procesas, kuris užtikrina sklandų pjovimą; be to, galingas variklis leidžia sumažinti rąstų, kurių skersmuo nuo 15 cm maždaug 10 sekundžių, kuri yra labai efektyvus ir greitas.

Saugaus Eksploatavimo Laikotarpiu: pradėti, spauskite sukelti ir saugos mygtuką ir tuo pačiu metu išvengti netyčinių traumų (galite atleiskite mygtuką sauga naudojant); Suprojektuoti su pertvara, kuri gali užkirsti kelią medžio nuolaužos nuo purslų ant veido ar į akis, kai pjovimo.

Lengva Įdiegti: Tik paprastus veiksmus, siekiant įdiegti sėkmingai.Po įdiegimo, naudokite raktą pasukite varžtą, kad sureguliuotumėte sandarumą grandinės ir galiausiai priveržkite varžtą.

Įkrovimo ir Bevielius Dizainas: Įrengtas su 1500 mah įkraunamos ličio baterijos, už 2-3 valandas, ir ji gali toliau naudoti 30-40 minučių.Lengvas ir bevielius dizainas, patogus naudoti.

Naudojimas: Šis mini pjūklą labai tinka medžio pjovimo, medžių šakų genėjimas, želdynų priežiūros.Puikus sodo, sodui, ūkiui, parke ar kitose vietose.

Specifikacija:

Medžiaga-mangano plieno grandinės

Aukštis: 34 cm/13.39 colių

Vadovas plokštė ilgis: 4 colių

Baterijos talpa: 1500 mAh ličio baterija

Įkrovimo laikas: 2-3 val.

Darbo laikas: 30-40 minučių (Atsižvelgiant į faktinę situaciją)

Įtampa: 21V

Pastaba:

1. Įdiekite pagal pridedamas instrukcijas, nereikia įdiegti grandinės atgal!

2. Prieš naudodami mini pjūklą, prašome dėvėti apsaugos priemonės, tokios kaip kaukę nuo dulkių, earmuffs, pirštines, apsauginius akinius ir t. t., ypač veido ir akių apsauga.

3. Prašome atjunkite bateriją metu diegimo ir šalinimo vadovas plokštė.

4. Po įdiegimo, įjungti mašinos apkrovos nėra, tada stebėti normalų mašina.

5. Prašome sumažinti medžio kamieno, kurių spindulys didesnis nei 8cm arba skersmuo yra didesnis kaip 15cm.Pagal faktinį pjovimo padėtį, sumažinti mažuosius, tada didelis.

6. Kai naudojate, prašome ištraukite apsauginė pertvara apie 1cm, kad grandinės, dirba sklandžiai.

7. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

Diegimo Instrukcijos:

1. Nuimkite vadovas žvaigždutę.

2. Įdiegti grandinės vadovas plokštė

3. Įdiegti vadovas plokštė į žvaigždutę.

4. Priglauskite mažą skylę vadovas plokštė su reguliavimo pin.

5. Įdiegti dangtelį vadovas žvaigždutę, bet ne priveržkite varžtą.

6. Reguliuoti sandarumą grandinės su atsuktuvu.

7. Priveržkite varžtą raktu.

8. Įdėkite bateriją į mašiną.

Paketas:

1 x Mini Pjūklą

2 x Baterijos

1 x Maitinimo Adapteris

1 xScrewdriver

1 xWrench

1 x Vartotojo Vadovas

B Paketas:

1 x Mini Pjūklą

1 x Baterijos

1 x Maitinimo Adapteris

1 x Atsuktuvas

1 x Raktas

1 x Vartotojo Vadovas

JAV Kištuko 1 Pakuotė: 1 x Mini Pjūklą 1 x Baterija 1 x Maitinimo Adapteris 1 x Atsuktuvas 1 x 1 Veržliarakčio x apsauginiai Akiniai JAV Kištuko 2 /ES Kištuko 1 Pakuotė: 1 x Mini Pjūklą 2 x Baterijos 1 x Maitinimo Adapteris 1 x Atsuktuvas 1 x 1 Veržliarakčio x apsauginiai Akiniai

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: poverbank, namų, logotipas deko, makita įrankių, amatų medienos, dewalt įrankis, pjovimo įranga, įrankiai, elektriniai įrankiai, lankstaus veleno įrankis, electr pamačiau.

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Vardinė Įtampa 20V
Maks. Pjovimo Gylis 40mm
Svoris 0.8kg
Maitinimo Šaltinis Baterija
Modelio Numeris grandininiai medienos
Maks. Pjovimo Plotis 40mm
Pamačiau Tipas Mini Saw
Sertifikavimo CE
Nominali Įėjimo Galia 550w
Matmenys 34 cm/13.39 colių
Disko Skersmuo 40mm
Prašymas Medienos Pjūklas
Prekės Pavadinimas aneng
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 500W-799W

Parašyti atsiliepimą

ANENG Mini Elektriniai Pjūklai 4inch 21V Nešiojamas Delninis Belaidžius Genėjimo Žirklės Pjūklą už Medžio Šakos, Medienos Pjovimo Įrankiai

ANENG Mini Elektriniai Pjūklai 4inch 21V Nešiojamas Delninis Belaidžius Genėjimo Žirklės Pjūklą už Medžio Šakos, Medienos Pjovimo Įrankiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti