Parduotuvė pagal Kategorijas

72W 132LED Muzikos Lubų Lempa Wifi APP+Nuotolinio Valdymo pultas Veikia Su Alexa/ "Google" pradinis Ultra-plonas Paviršiaus "Bluetooth" Lubų Lempa

Nauja

€20.12

Savybės:

【Energijos Taupymo】- Mūsų šviesa pakeisti 100W fluorescencinis vamzdelis rungtynių taupymo 65% jūsų elektros sąskaitą.Sumažinti pakartotinio lempos dažnių, kurių nominalus tarnavimo laikas 50 000 val.

【Akių Apsauga Desigh】- Nėra stroboskopinio,nėra triukšmo.tolygiai skydelis nuo saulės-nemokamai,ne tik apsaugos jūsų akis nuo atšiaurių ir skydelis nuo saulės šviesos,bet taip pat sukurti jaukus ir šiltas šeimos aplinką jums.

【Multi Funkcinis APP】- Ypač laiko parametrą, Nustatykite išjungti metu, Muzika lydės jus užmigti, Arba nustatykite: signalo laikas pradėti nuostabią dieną su muzika.

【Aukštos Kokybės "Bluetooth" Garsiakalbis】- Gana kokybės garsas, Šviesos pasikeis po muzikos, Kad jūs daugiau panardinti į muzikos džiaugsmas.

【Ryškumas Reguliuojamas】- Paletė daugiau nei 300 spalvų, Keli pasirinkimai spalvų ir rūšių, Patenkinti visus jūsų apšvietimo poreikius.

Techniniai duomenys:

Galia: 72W

Dydis: 38cm

Šviesos: 125LM/LED

Medžiaga: Akrilas + Geležies

Spalvos Temperatūra: 3000-6500K

Šviesos Spalva: Balta, Šiltai balta, RGB

LED Kiekis: 132PCS(48W+48WW+36RGB)

Tipas: AC110-220V, Wifi AC110-220V

Kontrolės Metodas:

① AC 220V APP Control+Nuotolinio Valdymo ,

② AC110-220V APP Control+Nuotolinio Valdymo pultas+Wifi Contro (Veikia su "Google" pradinis, Alexa)

Naudojimas:

Miegamajame, gyvenamasis kambarys, konferencijų kambarys, virtuvė, gyvenamasis kambarys, holas, virtuvė, vonios, prieškambario, laiptinės, dirbtuvės ir parodos, ir pan.

Pakavimo Sąrašas:

1x LED Lubų šviestuvas

1x Priedai Krepšys

1x Nuotolinis Valdymas(Pasirinktinai)

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: modernus dekoro, užduotis žibintai, lempa led, lamparas techo, 3d dragon lempos, lubų lightes šiuolaikinės, plafonera led lubų, led blizgesį šiuolaikinės, programuotojas alexa, youzhengjia led šviestuvai.

Apdaila NĖRA
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Stilius Modernus
Yra Protingas Prietaisas Taip
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Savybės Muzikos Led Lubų Šviesos
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Medžiaga Akrilo
Pagrindo Tipas NĖRA
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Kilmės KN(Kilmės)
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Korpuso Medžiaga Geležinė Prekė + Akrilas
Maitinimo Šaltinis AC
Yra Pritemdomi Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris SKUE97155
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa AC110-220V
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Prekės Pavadinimas Smuxi
Prašymas Kita
Sertifikavimo ce

Parašyti atsiliepimą

72W 132LED Muzikos Lubų Lempa Wifi APP+Nuotolinio Valdymo pultas Veikia Su Alexa/

72W 132LED Muzikos Lubų Lempa Wifi APP+Nuotolinio Valdymo pultas Veikia Su Alexa/ "Google" pradinis Ultra-plonas Paviršiaus "Bluetooth" Lubų Lempa

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti