Parduotuvė pagal Kategorijas

Tiksliai Gamyklos PI-Iking 740 Visiškai atsparus Vandeniui Pulse Induction Rankiniai pin Metalo Detektorius

Nauja

€49.80

Naujausias Technologijas Pulse Induction 30m Pilnas Vandens įrodymas rankinį Metalo Detektorių PI-740

Gerbiami pirkėjas prašome turi mokėti dėmesio : Prieš naudojant šį detektorių į vandenį, jūs turite įsitikinkite, kad Baterry Kameros & Rankenėlę yra sandarinimo Produkto Aprašymas: PI 740 Vandeniui Metalo Detektorius yra valstybės meno nešiojamą pinpointer metalo detektorius, kurie bendrauja su ankštiniai vibracija ir šviesos, apima Impulso Indukcija (PI) technologija, ir yra atsparus vandeniui iki gylis 100 metrų.Savarankiškai kalibravimas mikroprocesoriumi valdomas schema nereikalauja jokių pakeitimų.Unikalus uždaromos dizainas leidžia nustatyti, bet aplinka, įskaitant žolės, purvo, purvo, smėlio, juoda, smėlio, ar net gėlame ar sūriame vandenyje.Programos: Visuomenės saugumo patikrinimas, Policijos nustatymo, Nardymas paiešką, Profesinės archeologija, Pinpointing įrengimas linijos Savybės: Bendrauja su vibracija & light - Kai tikslas yra PI, IKING 740 signalus su impulsų vibracijos ir mirksi ryškiai mėlyna šviesa. 1. Impulso Indukcija (PI) - Ši technologija leidžia medžioklės paplūdimyje druskos vandens arba bet kokio tipo dirvožemyje, įskaitant juoda, smėlio 2. Aptikimo gylis, stabilumas - Naujas pažangias schema išlaiko vieneto aptikimo atstumas visą gyvenimą ir baterijos) 3. Tiesa siektina kryptis - Vibra-iking 740 aptinka patarimas tik, ne išilgai veleno, didelio poveikio tikslumas tikslinės pinpointing 4. Tikslinė tolina - impulsų vibracijos padidėjimo dažnį, kaip zondas patarimas artėja prie 5 tikslo. Autopaieška - naujausias mikroprocesoriumi valdomas projekto nereikia koreguoti bet kokios 6. Tilt On ir Off - Ne stumti mygtuką jungikliai.Į iking740 įjungia ir išjungia, kai nurodė aukštyn arba bus automatiškai įjungti pati ne vieną minutę po paskutinio nustatymo 7. Atsparumas vandeniui - Unikalus uždaromos dizainas leidžia jį naudoti lietaus, purvo, arba pagal vandens gylis 100 pėdų 8. Žemas baterijos indikatorius - Pastatytas mažas akumuliatoriaus jutiklis įspėja, kai baterija yra mažai ir reikia pakeisti 9. Lengva akumuliatorių montavimas - stovas devynių voltų baterija yra greitai keičiami nenaudojant įrankių.Tiesiog pasukite galinės rankenos ir ištraukite suspaudimo antspaudas prieiga prie akumuliatoriaus skyriuje 10. Kieta konstrukcija - pinpointer patikima uždaromos statybos ir nerūdijančio plieno aparatūra yra pastatytas paskutinis. 11. Diržo žiedą & riešo dirželis - yra diržas žiedo prie bendros diržo, taip pat riešo dirželis papildomas saugumo Paketą Sudarė: 1 x PI 740 Jutiklis 1 x anglų Vadovą (Baterijos neįtrauktos)

​ ​

Apie Laivybos: 1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.Paprastai, mes parašyti mažą kainą sklype, ir pripažinti jį kaip dovaną, bet žinokite, kad ten dar gal kai kurie muito norma (nėra atsitikti dažnai, bet egzistuoja).Tai yra iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti, kad nėra mokesčio mokestis.Jei yra mokesčių, muitų, kad mokesčius reikia susimokėti pagal jūsų pusėje.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.Pastaba :

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo telefono numerio, tai yra būtina express pristatymas.Apie Garantija: Vienerių metų garantija.Mūsų inžinierius ir pardavimo komanda teikia techninę paramą ir aftersale paslaugų per visą gaminių gyvavimo dėl kiekvienos prekės.Visi mūsų produktai turės būti išlaikę profesinius testus, prieš išvežant iš gamyklos.

Drop laivyba, didmeninė ir individualų yra visiems priimtinas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl išsamesnės bendradarbiavimo detales!

Žymos: metaldetector priedai, vandens įrodymas metalo detektorius, shrxy metalo dėklas, impulso žiūrėti, detektorius po vandeniu, pulse induction metalo, pinpointer vandeniui metalo detektorius, ieškoti metalo detektoriai., metaldetector aukso, aukso metalo detektorius.

Garantija 12 Mėnesių
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Su LCD Ekranu Ar Ne No
Nustatymo būdas 360 laipsnių nustatymo
Prašymas Viešojo saugumo patikrinimas, Policijos nustatymo, Nardymas
Maitinimo Tipas Baterijos
Prekės Pavadinimas Tekpoint
Modelio Numeris PI-740
Funkcija Pinpiont & Taikymo
Baterija 1x 9V baterijos (neįtraukta)
Vandens Gylis 30m po vandeniu
spalva Juoda+Geltona
Budėjimo Srovė 10 mAh
Aliarmo režime baltas led šviesos
Nustatymo Tipas Pulse Induction

Parašyti atsiliepimą

Tiksliai Gamyklos PI-Iking 740 Visiškai atsparus Vandeniui Pulse Induction Rankiniai pin Metalo Detektorius

Tiksliai Gamyklos PI-Iking 740 Visiškai atsparus Vandeniui Pulse Induction Rankiniai pin Metalo Detektorius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti