Parduotuvė pagal Kategorijas

Oro Fryer Aksesuarų Rinkinys, 10 vnt., Tinka visas Standartines Oro Fryer 3.7 QT - 5.3 QT - 5.8 QT, 7 Colių

Nauja

€22.05

AUKŠTOS KOKYBĖS: Pagaminti iš maisto produktų kokybės, saugos,medžiagų, Meistriškai tvirtas, Nėra lengva klijuoti pan, karščiui atsparios, visi airfryer aksesuaras yra saugūs naudoti, indaplovė, greitas ir paprastas būdas išvalyti.

MULTI-PURPOSE: galite jį naudoti namuose, arba kai turite iškylą, šie oro fryer priedų komplektas yra lengvas, todėl patogu nešiotis bet kur.Išskirtinį ir unikalų pakuotės.Kaip dovana, kad bus geras pasirinkimas už jus.

Oro Fryer Priedų Komplektas: Universaliosios oro fryer priedų rinkinys tinka visų standartinių oro fryer 3.7 qt 5.8 qt, skersmuo 7 cm.Oro fryer priedai apima tortas barelį, pica keptuvėje, iešmo stovo, garlaivis popieriaus laikiklį, mat, duona, lentynos, žnyplės, pirštines ir receptas.Įvairių variantų, kad atitiktų visus jūsų maisto gaminimo reikalavimų.All-around padėjėjas virtuvėje!

Oro Fryer Priedai: Tortas Barelį: Jei tau patinka saldainiai, galite naudoti pyragas barelį plėsti savo kepimo receptai, leidžia kepti pyragai, duona ir kt.greitai, paprastas ir sveikas būdas.Ji taip pat yra rankena, lengva kėlimo ir pašalinimo iš oro fryer.

Silikoninis Kilimėlis: silikono kilimėlis suteikia jums atsparus karščiui paviršiaus vieta jūsų karšto priedai.Jums saugiau.

Pica Visos: galite naudoti ją padaryti picos, sausainiai ir kokia sausainių norite.Su oro fryer priedai pica keptuvėje, galimybės yra beribės!

Spalva: juoda + sidabrinė

medžiaga: metalas

Dydis: Garlaivis trinkelėmis knyga yra apie 18cm

Pakuotės Turinys:

1 x Tortas Barelį

1 x Pica Keptuvėje

1 x Metalo Turėtojas

1 x Iešmo Stovo

1 x Taurę Stovo

100 x Garlaivis Popieriaus

1 x Silikoninis Kilimėlis

1 x Tong

2 x Silikoninės Pirštinės

1 x Receptas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: fryer aliejus, airfryer xxl, asus x45vd, buzzer xiaomi, airfryer priedai, elektros, frier, aukso karoliai hamsa, oro fryer, oro fryer philip, airfryer.

Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa (V) 220-240V
Sertifikavimo CE
Talpa 1.5 L
Prekės Pavadinimas BJ
Korpuso Medžiaga Kita
Modelio Numeris oro fryer

Parašyti atsiliepimą

Oro Fryer Aksesuarų Rinkinys, 10 vnt., Tinka visas Standartines Oro Fryer 3.7 QT - 5.3 QT - 5.8 QT, 7 Colių

Oro Fryer Aksesuarų Rinkinys, 10 vnt., Tinka visas Standartines Oro Fryer 3.7 QT - 5.3 QT - 5.8 QT, 7 Colių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti