Parduotuvė pagal Kategorijas

MIG/TIG/MMA Suvirinimo Aparatas Valdybos 3 in 1 Skirtas Funkcijas IGBT Keitiklio Suvirintojas SMART MIG-200 250 270

Nauja

€58.07

Produkto pristatymas

Sukurta COMPACT TIPAS /BUILT-IN vielos tiektuvas dujų ekranuoti & manual dvigubo suvirinimo valdybos plokštė, dviguba RANKOS mikrokompiuteris skaitmeninio valdymo technologijos, stabilių rezultatų ir integracijos laive 3846 kietasis diskas, viela maitinti maitinimo šaltinio srovė linijos kontrolės.Gali realizuoti rankinio suvirinimo ir dujų ekranuoti, suvirinimas .Puikiai apsaugos funkciją.Įvairius parametrus galima nustatyti, ant stalo, tinka 120A - 216A suvirinimo aparatas , vielos šėrimo mašinos gedimas ekranas, gedimų apsaugos suvirinimo, suvirintojas nuo srovės apsauga.

Sąsaja lizdai:

Visi sąsaja, naudojant VH3.96 lizdas, visiškai suderinama sąsaja su Aotai analoginis keitiklis dujų ekranuoti suvirinimo valdymo skydelio sąsajos, prašom nurodyti konkrečią laidų pajungimo schema.

GAMYKLOS NUOTRAUKOS:

PRISTATYMAS

1. Dauguma pasaulio Šalių PRISTATYMAS.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir fotografavo save.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

MOKĖJIMAI

1. Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI(Nemokama Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą.

3. Iš VISO MOKĖTINOS SUMOS apima galutinė aukciono kaina, plius S&H(Laivybos ir Tvarkymo).

4. S&H bus nustatomas remiantis LAIVO adresą.ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NĖRA INCLU DE PAREIGAS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.

5. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir kt.)

Atsiliepimai

Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus, mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Ačiū jums labai!!!

Žymos: tig suvirinimo įranga, suvirinimo, mig sig, lanko šalto suvirinimo mašina, suvirinimo aparatas parkside pmsg 200 a1, ac tig suvirintojas, multi suvirintojas, mig, 40n60 igbt, plokštės inverter suvirinimo aparatas.

kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Nominalus Darbo Ciklas 60%
Prekės ženklas indextop
Pilotas Lanko Srovė 160a
Modelio Numeris MIG-200
Naudojimas mig/tig/mma suvirinimo aparatas
Impulsų Dažnis 50/60
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

MIG/TIG/MMA Suvirinimo Aparatas Valdybos 3 in 1 Skirtas Funkcijas IGBT Keitiklio Suvirintojas SMART MIG-200 250 270

MIG/TIG/MMA Suvirinimo Aparatas Valdybos 3 in 1 Skirtas Funkcijas IGBT Keitiklio Suvirintojas SMART MIG-200 250 270

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti