Parduotuvė pagal Kategorijas

Elektros Massager Su 6 Galvutės, Nugaros, Kaklo, Pečių Masažas Plaktukas Vibracijos Stick Voleliu, Gimdos Kaklelio, Kūno Poilsis Skausmo

Nauja

€36.15

Su rankinių elektrinių massager jūs galite lengvai turėti ir pasiekti savo nugaros ar kojos, kad bet kur, kur jūs norite masažas.

Ši delninė giliųjų audinių massager daugiausia dėmesio skiriama žudyti savo nuovargis ir įtampa, reliving jūsų skausmas ir nuovargis.

Rankinių elektrinių massager gali būti plačiai pasveikino sportininkus, namų šeimininkės, pavargę žmonės, vyresnio amžiaus piliečiai.

Pavadinimas: Belaidis Rankinių Elektrinių Massager Mašina

Modelis: B54427

Techniniai duomenys:

Maitinimo įtampa: 220V

Vardinė įtampa: 8.4 V

Baterijos talpa: 2000mAh

Galia: 24W

Dažnis: 50Hz

Darbo Laikas: 120-150min

Medžiaga: ABS, Dažymas shell

Spalva: Balta / Sidabrinė Pilka

Dydis: 43cm x 12 cm

Masažo Manipuliacijos: Vibracija

Valdymo Skydelis: Mikrokompiuteris

Masažas Dalys: viso Kūno, Kaklo, Pečių, Nugaros, Rankos, Kojos ir kt.

Savybės

- 120° kreivumas designnon slydimo rankena

- 6 tipų masažo galvučių, 10 rūšių įrankių, 12 režimai, 720 masažo rūšių patirtis.

- Smart mygtukais, skaitmeninis ekranas, lengvai valdoma, aiškiai matyti, kad masažo metu.

- Grynas varis varikliu, stiprus galia, ilgą gyvenimą ir patvarus.

- 6 Masažo Galvutės: Su 6pcs įvairių masažo mazgai nuimamas nemokamai masažo galvutėmis įvairių masažo funkcijos patenkinti skirtingus reikia, bei skatinti įtempių su pilna masažas kūno dalis, kaip nugaros, peties ir kojos.

- Kintamo Greičio Reguliavimas: Ar jums labiau patinka švelnesnis masažas patirtį ar intenser vienas, tiesiog pasukite kapučinatoriaus valdymo ir intensyvumo lygį, kad atitiktų jūsų poreikius, gali būti pasirinktas.

- Ergonomiškas Dizainas: Ergonomiška ir pailginti massager vadovai puikiai įrengti jūsų pečių, kaklo,pėdų ir nugaros.Pailgos lenkta rankena leidžia lengvai taikyti tiems, kurie sunkiai prieinamose vietose.

- Mušamieji Veiksmų Massager: mušamųjų masažo pagalvė yra jūsų judėti asmens masažistė,Mažina apstatyta raumenų įtampą ir skausmą, tuo pačiu didinant kraujo apytaką.Pastatytas kūno giliųjų audinių masažas.

- Mėgautis multi-masažas patirtimi

- Pašalinti riebalų perteklių: Pašalinti riebalų perteklių ant nugaros, klubų, juosmens ir kojų.

Sukimo linija: Stangrina ir atsipalaiduoti odos sluoksnį, todėl oda daugiau stora ir elastinga.

Pagreitinti medžiagų apykaitą: skatinti virškinimo trakto judrumą, gerinti, vidurių užkietėjimas, ir tuo pačiu metu pagerinti jūsų kūno.

- Neleisti rikošetas: Sudeginti riebalų perteklių ir išlaikyti tobulas kreivė ilgą laiką.

- Stiprinti kraujo apytaką: Reguliarus vartojimas gali pagreitinti kraujotaką, plauti kraujagysles, ir išleidimo kenksmingų medžiagų.

- Reguliuoja nervų sistemą, Pagerinti nervų gebėjimą vykdyti, tinkamai vibracijos masažas gali padaryti vegetacinė nervų pusiausvyrą ir keistis.

Pakuotė:

1 x Bevielis rankinių Elektrinių Massager mašina

6 x Masažo Galvutėmis

1 x Vartotojo Vadovas

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: masažas shiatsu kaklo, akustinis kaklo, masažas atgal electr, ab roller varantys, massag už kaklo, 95 veido kaukė, limfos masažas roller, masažas klijuoti mediniai, vibracija massager belaidžio, didelis masažas roller.

Prekės Pavadinimas SPZ
Modelio Numeris Belaidžio Rankinių Elektrinių Masažas Stick
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS
Prašymas raumenų grupes

Parašyti atsiliepimą

Elektros Massager Su 6 Galvutės, Nugaros, Kaklo, Pečių Masažas Plaktukas Vibracijos Stick Voleliu, Gimdos Kaklelio, Kūno Poilsis Skausmo

Elektros Massager Su 6 Galvutės, Nugaros, Kaklo, Pečių Masažas Plaktukas Vibracijos Stick Voleliu, Gimdos Kaklelio, Kūno Poilsis Skausmo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti