Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujovė LED Žibintuvėlis LED Pirštinės šviesos Piršto šviesos akumuliatoriumi, Naudojamas naktį žvejyba, kempingas, remontas,Nuotykių ir kt.

Nauja

€2.48

GAMINTOJAS:GZLIDY

Savybės: Naujas modelis.Mygtukas baterijos (yra komplekte) Tinka lauko veikla, dviračių, pėsčiųjų ir kempingas ir kitų veiklos lauke, Tinka dauguma patalpų veikla, pavyzdžiui, namo techninės priežiūros ir kempingas, žvejyba, žygiai, žemėlapio skaitymą, speleo.Ar susidūrėte su šia problema naudojant apšvietimo priemonės? 1.Kai jūs turite atlikti užduotis, susijusias su abiem rankom, tai sunku turėti žibintuvėlį. 2. Daugelis apšvietimo priemonės namo visada reikia pakeisti bateriją, ir pakartotinai jį.Iš "Trumpas anglų-Kinų Žodynas" su ne-vandeniui žibintai, neatsakingas, galite atsisveikinti su savo mėgstamą galvos žibintuvėlis. 3. Paleisti su priekinius žibintus nakties metu, ar ne paspausite perlas su maža šviesos spektrą Blusmart LED žibintai gali padėti jums atsikratyti visų savo bėdų. ★ "Velcro" dizaino, lengvai reguliuoti, siekiant užtikrinti, kad jūs galite lengvai nešioti ir dirbti abiem rankomis. ★ 3W LED lemputė karoliukai, palaikyti 30 valandų 50 metrų šviesos, galingas žvejybos, medžioklės, naktį veikia ir kempingas. ★ Svoris yra tik 20 gramų.Ji sukurta jūsų patogumui ir lengvesni universalumas. ★Vandeniui IPX4 klasė dizainas apsaugo nuo purslų arba purkšti vandeniu, bet kokiu kampu.Pastaba: Dėl stipraus ryškumo žibintai, nereikia šviesti tiesiai į akis.Pakavimo Sąrašas: 1 * LED piršto šviesos 1 * Mygtukas baterijos

Produkto Struktūra

A:Pažymėkite LED šviesos

B:Jungiklis

C:Elastingas audinys

D: "Velcro"

Gaminio Dydis

Savybės:

1: Elastinga medžiaga, laisvai reguliuojamas dydis

2: atsparus Vandeniui jungiklis

3: pralaidžios Orui medžiagos

4: Gyvenimo vandeniui reitingas

Paslaugos: Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas .Visi produktai turi 1 metų garantiją mūsų parduotuvėje.Jums reikia mokėti už laivybos Dauguma straipsnių bus išsiunčiami per 48 valandas .Mėgaukitės 7 dienas grąžinti, jei bet kuris kokybės problemas.Jei turite kokių nors problemų, apie užsakymą,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Jeigu netenkina mūsų produktus, prašome palikti 5-žvaigždučių ir dalintis su savo draugais.Ačiū !

Žymos: supfire l5, vastfire įkrovimo nešiojamų cob led darbo lemputė, metalinis žibintuvėlis, didelės galios žibintų, lempos lankelis, gpgb žaislas, led lempos batery, dviračių mount telefono, pocketman fakelas, platus led darbo žibintai.

spalva juoda
Ar gaminyje yra baterija? Taip
Įkroviklis Netaikoma
Paramos Dimeris Vieną failą
Galia 1W
Korpuso Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas gzlidy
Sertifikavimo ROHS
Elemento Tipas Žibintai
Jis atsparus vandeniui? Taip
Blykstės Tipas Naktinė žvejyba, kempingas, priežiūros darbai ir kt.
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
Modelio Numeris S059-Žibintuvėlis
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Atsparus vandeniui Taip
Zoom No
Modelio LED Karoliukai Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Režimo Jungiklis Zoom Out
Funkcija Sunku Šviesos
Sniegas 160
Apšvietimo Atstumas < 50 m

Parašyti atsiliepimą

Naujovė LED Žibintuvėlis LED Pirštinės šviesos Piršto šviesos akumuliatoriumi, Naudojamas naktį žvejyba, kempingas, remontas,Nuotykių ir kt.

Naujovė LED Žibintuvėlis LED Pirštinės šviesos Piršto šviesos akumuliatoriumi, Naudojamas naktį žvejyba, kempingas, remontas,Nuotykių ir kt.

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti