Parduotuvė pagal Kategorijas

Šiukšlių maišeliai vienkartiniai Namų ir virtuvės produktai Wastebasket basura Šiukšlių dėžę Plastiko patogumui vystyklų kibiras automobilį

Nauja

€4.30

Šiukšlių maišeliai vienkartiniai Namų ir virtuvės produktai Wastebasket basura Šiukšliadėžės

Prekės: Šiukšlių Maišelis Kiekis: 5 Velenus(apie 100vnt) Medžiaga: PE Savybės: Tvirtas, Nešiojamas, Vienkartiniai Vieno Dydis: 45cm x 50cm/17.7" x 19,7" (Vidut.)

Apie prekybos:

Visi produktai parduodami šioje parduotuvėje paramą didmeninė.Jei jums patinka mūsų daiktų ir noriu parduoti savo vietos rinkoje, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Mes galime pasiūlyti rinkoje konkurencingas kainas.Jei jums reikia didesnio kiekio, taip pat galime pritaikyti pakavimo jums.

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Matavimo nuokrypis ± 2cm.

Komplektą Sudaro:

5 Ritinėliai, Šiukšlių Maišelis(apie 100vnt).

Trush krepšiai, 20pcs/roll.

Įvairių spalvų.

Stronge pakankamai.

Patogus ašara.

Dydis:45cm x 50cm/17.7" x 19,7" (Vidut.).

Tinka kambarį ir tualetą.

Taip pat virtuvė ir miegamasis.

Pristatymas:

Mūsų prekės yra pakankamai, prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos. 1.Dėl Politikos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 2.Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo. 3. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti.

Apmokėjimas:

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Baltijosvm.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Garantija:

1.Jei elementas(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ) yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. 2.Jei prekės(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ), yra defektų 3 mėnesiams, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 3.Jei prekės(daugiau nei 10 jav DOLERIŲ), yra defektų 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Atsiliepimai:

Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi .Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!!Šiukšlių maišai Namų ir virtuvės produktai Wastebasket basura Šiukšliadėžės virtuvės bin Plastikiniai maišeliai vienkartiniai maišeliai virtuvės patogumui vystyklų kibiras automobilių šiukšlių maišelis

Žymos: šviečia plastikiniai maišeliai, sumetami į šiukšlių konteinerį turėtojas, biologiškai šiukšlių maišai kakoti, disposavlble vystyklų krepšys, maišelį šiukšlių, kūdikių vystyklų bin, aukso trashbag, 4 litrų šiukšlių maišelis, bin šiukšlių, šiukšlių rūšiavimo 30l.

Tipas Vienkartiniai maišeliai
Stilius plastikiniai maišeliai
Naudojimas namo (automobilis)
spalva Atsitiktinai
Šiukšlių Maišelio Tipas Flat Top Tipas
Šiukšlių maišai dydis 45X50cm
Medžiaga PE
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Šiukšlių maišeliai vienkartiniai Namų ir virtuvės produktai Wastebasket basura Šiukšlių dėžę Plastiko patogumui vystyklų kibiras automobilį

Šiukšlių maišeliai vienkartiniai Namų ir virtuvės produktai Wastebasket basura Šiukšlių dėžę Plastiko patogumui vystyklų kibiras automobilį

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti