Parduotuvė pagal Kategorijas

12pcs/box LED Žėrintis Ledo Kubeliai Neon Vestuvių Šventė Kalėdų Baras Šalies Vyno Stiklo Dekoravimo Reikmenys Flash Šviesos Žibintas

Nauja

€1.73

[xlmodel]-[produktai]-[53555] Hot Sale

[xlmodel]-[custom]-[53557] Produkto Aprašymas

12pcs/box LED Žėrintis Ledo Kubeliai Neon Vestuvių Šventė Kalėdų Baras Šalies Vyno Stiklo Dekoravimo Reikmenys Flash Šviesos Žibintas Produkto pavadinimas: Spalvinga Akrilo Ice Cube Naktį Šviesos Produkto spalva: bespalvis ir skaidrus, kai nėra šviesos, septynių spalvų gradientas, kai šviesos Gaminio dydis: 28 X 28 X 25 MM Pakuotės specifikacijos: 12 vnt./dėžė Prekių pakuotė: spalvos langelį Gaminio medžiaga: ps Charakteristika aprašymas Šviesą skleidžiantys ledo kubeliai, pagaminti iš maisto kokybės PS medžiagų ir elektroninių komponentų charakteristikos yra šviesus įvesdami vandens (skysčio indukcijos)ir išvaizda yra tarsi nekilnojamojo ledo kubeliai.Produktas yra baterija maitinamas, neturi jokių cheminių pokyčių, yra netoksiški ir nekenksmingi, ir gali būti dedama į įvairius gėrimus įtraukti romantišką ir paslaptingą atmosferą.Plačiai naudojamas įvairių švenčių renginių ar viešbučių, barų ir kitų vietų

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[53559] Po Pardavimo

Drop Laivyba

1. Mes galime paramos lašas laivybos paslaugų ir išsiųsti šiuos produktus į savo klientų be jokių kvitus, sąskaitas-faktūras ir reklaminį pasiūlymą pakuotės viduje ;

2. Visos prekės bus sandėlyje visą laiką, mes galime susidoroti su daugiau nei 10000 užsakymų per dieną,ir mes išsiūsime užsakymai 24 valandas po apmokėjimo.

3. Mes paramos cv failą pristatymas

Kaip Pirkti

1.Prašome spustelėkite peržiūrėti mano storeor peržiūrėti savo geriausiai parduodamų produktų gauti daugiau elementus, kuriuos norite su pirkinių krepšelis.

Th viršuje, dešinėje tinklalapio:

Pridėti į Krepšelį - Tęsti apsipirkimą - Peržiūrėti Hopping Krepšelį - Patikrinti visus elementus - Pirkti Dabar

2. Esame profesionalus Baltijosvm.lt pardavėjas , parama pritaikyti produktus pagal jūsų reikalavimo.

Pristatymas

Gauti galite užsisakyti Laukia mokėjimo išleistas Baltijosvm.lt Paketą galite užsisakyti bet mūsų sandėlyje Transporto perduoti stotis Laukti tvarkymas transporto pranešimus, Siunčiamos jums Nukrypti savo vietos pašto Pasiekti miesto Aišku, muitinės Nuskraidinti į paskirties šalį

Atsiliepimų & Susisiekite su mumis

1. 5 žvaigždžių atsiliepimai mums yra labai svarbus , jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

2. Siekiant suteikti jums geresnes paslaugas , prašome gydyti sandorio gana.

3. Atsiliepimai yra mūsų gyvenimas , prašome susisiekti su mumis, pirmą ir leiskite mums padėti jums išspręsti problemų, prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Suteikite mums galimybę tobulėti.

4. Jūsų supratimas bus labai dėkingi!Ačiū!

Apmokėjimas Ir Grąžinimo

1. Mes priimame Kredito Kortelės, Boleto Qiwi Piniginės, Alipay, "Master Card", Webmoney , Paypal, sąlyginio Deponavimo ir pan. (Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius SĄLYGINIO)

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi išeikvoti per 3 dienas.

4. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta .Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos , yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti .Prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį , konkrečios priežasties reyurn.

5. Mes grąžinsime jums visą laimėjusio pasiūlymo sumą mes gauname originalaus krovinius, visus priešininkus ir priedai.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

[xlmodel]-[produktai]-[53558] Tau patiks

Žymos: rgb led kubas, kūgio eismo, balkony kalėdų šviesos, įrankių dėžutė dekoras, mielas lempos, kubas led, 8x8x8 led kubą rožinė, "pasidaryk pats" led cube 16x16x16, 3d cube led, led varžtas.

Korpuso Medžiaga ABS
gaminio dydis 28 X 28 X 25 MM
Pakavimo specifikaciją 12 vnt./dėžė
Yra Baterijų Reikia No
Naudojimas Atostogų
Yra Baterijomis Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Baterijos Tipas Mygtukas Ląstelių
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Prekės Pavadinimas VOPPV
Produkto pavadinimas Spalvinga Akrilo Ice Cube Naktį Šviesos
Sertifikavimo BMK
prekių pakuotės Spalvos Langelį
Stilius Naujovė
Maitinimo Šaltinis "dinamo"
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris ZKS0183
Garantija 3 metai

Parašyti atsiliepimą

12pcs/box LED Žėrintis Ledo Kubeliai Neon Vestuvių Šventė Kalėdų Baras Šalies Vyno Stiklo Dekoravimo Reikmenys Flash Šviesos Žibintas

12pcs/box LED Žėrintis Ledo Kubeliai Neon Vestuvių Šventė Kalėdų Baras Šalies Vyno Stiklo Dekoravimo Reikmenys Flash Šviesos Žibintas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti