Parduotuvė pagal Kategorijas

Sit-ups Mašina Patvari, Pilvo Raumenų Mankšta Mašina

Nauja

€21.26

Slidinėjimo šalmas, lauko sporto apsauginė įranga, vieno ir dviejų valdybos slidinėjimas, ultra light šalmas, riedučiais, jojimo šalmas

Kulka Taškų: 1、Naujų Atnaujinimų: Mūsų geriausiai parduodamų produktų su visai naujų atnaujinimų.Nauja įmontuota besisukanti sėdynė dizainas siūlo veiksmingiau ir įdomus treniruotės patirtis.

2、tam Tikrų Tikslas: Imtis savo pagrindinę į kitą lygį, sit-ups asistentas tęsiasi tikslines vietoves įtraukti įstrižai ir atgal, suteikdama jums daugiau subalansuotas ir baigti treniruotės.

3、Streso Sporto: Su reguliuojama paslėptas surenka, pridėti arba sumažinti svorį atsparumas, nuo 26.5 svarų į 52.9 lbs—jūs esate nemokamai tinkinti savo treniruotės.

4、Lengva laikyti: "sit-ups asistentas yra išardomi, nešiojamų fitneso mašina, kuri gali būti laikoma lengvai nematant, užima tik apie 5 colių ūgio vietos po jūsų lova.

5、Didelis Ilgaamžiškumas: Patvarus fitneso kompanionas, sit-ups asistentas buvo tirta dėl patvarumo, jos atsparumas pavasario mechanizmas buvo įrodyta, kad nenukentėtų daugiau kaip šimtas tūkstančių skaičiuoja, naudojimo ir per 220 lbs vartotojo svoris.

Savybės:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės.

2. Gumos priešslydžio sistema big foot trinkelėmis keturių kojų stabilizavimo struktūra padidina pakloto priešslydžio sistema ir anti-judėjimas, judėjimo saugiau.

3. Supakuoti Medvilnės Sponge Roller rankenos yra sumažinti su aukštos kokybės kempinė ir turi funkciją prakaito absorbcija masažas.

4. EVA anti-static putos yra netoksiškas, bekvapis ir neblunka arba išnyks, labai geras smūgio absorbcija.

5. Mechaniškai padeda lengvai atlikti veiksmų iš klubo tiltas sugriežtinti kojų ir sėdmenų sukurti formą.

6. Pečių pratimai gali efektyviai vykdyti savo tricepsas atsipalaidavimo mašina atleisti pečių ir kaklo spaudimą, tuo pačiu sumažinant atgal riebalus ir formuojant peties žavinga linijos.

Techniniai duomenys:

Tipas: Sit-ups Mašina

Spalva: juoda

Medžiaga: plieno vamzdis, ABS, PP ir putų

Dydis: apie 53x55x43cm/20.67x21.45x16.77inch

Svoris: apie 6 kg

Pakavimo Sąrašas:

1 x Sit-ups Mašina

Žymos: giliai pritūpęs mašina, naudotis įranga, eliptical exercice mašina, namų, mašina musculation smuko, šokio mergina sijonas, leg press machine "pasidaryk pats", pritūpęs mašina, namų, musculation mašina vyrai, naudotis įranga, mašinos, paprastas kojos spaudos mašinos.

Modelio Numeris Sit-ups Mašina
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Dukart Ratinių
Funkcija pilvo

Parašyti atsiliepimą

Sit-ups Mašina Patvari, Pilvo Raumenų Mankšta Mašina

Sit-ups Mašina Patvari, Pilvo Raumenų Mankšta Mašina

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti